#longtermnlchallenge. Ik fiets voor The Next Generation!

Hugo Lingeman
Qr
van totaal € 3.550 (27%)

Ik fiets alle 355 gemeenten van Nederland bij elkaar en wil daarmee € 10 per gemeente binnen halen voor Net4kids. Heel specifiek rij ik voor kinderen van het SSH project in Tamil Nadu (India) dat ik eerder bezocht. Juist in de Coronatijd is een extra duw in de rug nodig voor deze kwetsbare kinderen.

Ik fiets voor The Next Generation!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 25 03-12-2020 | 01:39 Wat een prachtig plan en goed initiatief. Succes Hugo!
€ 25 29-11-2020 | 10:35
€ 15 29-11-2020 | 08:35
€ 25 28-11-2020 | 18:56 Het is een heel goed initiatief. En mooi dat Hugo een bedrag bij elkaar fietst!
€ 25 28-11-2020 | 12:21
Bekijk alle

Hugo is zich rot geschrokken

17-11-2020 | 05:49 Veelfietser Hugo Lingeman (64) is zich rot geschrokken bij het zien van het Sinterklaasjournaal. Hij wil als #longtermNLchallenge alle Nederlandse gemeenten bij elkaar fietsen voor Net4kids, maar de 355 gemeenten die voor de challenge als doel zijn gesteld, blijkt op nepinformatie te zijn gebaseerd. Er is gewoon niet goed geteld! Plaatsen als Zwalk, Bentudaarweer, Schroothoop en Kruisigem staan niet op de lijst om af te fietsen. In Bentudaarweer is hij natuurlijk wel geweest en Kruisigem kan volgens Hugo helemaal niet in Nederland liggen, maar de andere stellen hem voor nieuwe uitdagingen.  “Ik ben maar eens grondig onderzoek gaan doen op het internet. Dat heeft al menigeen frisse nieuwe inzichten gegeven de laatste tijd.” En dan blijkt dat de ‘main stream media’ ook hier zo onbetrouwbaar zijn als wat. “Ik hoef op het internet maar even in mijn bubbel rond te fietsen om er achter te komen dat de media ook het bestaan van Zeulen en Sleapstede negeren. En dan hebben we het nog niet eens over Ter Weksel en Juinen.” “Het is volgens mij een complot, want ook mijn kaarten en routeplanner ontkennen het bestaan van al die plaatsen. Nouja: Mekkeren, Schroothoop en Sleapstede gaan zonder navigatie wel lukken en als ik de andere ook vind, wil ik finishen in Juistem.” En nu Hugo zo extra z’n best gaat doen, kunt u niet achterblijven hem te sponsoren: www.net4kids.org/hugo
Lees meer