Bluefoot Family for Net4kids & Watoto Wema

Bluefoot Family
from €5.000 (105%)

Bluefoot Family team fietst de Amstel Goldrace voor Net4kids

In ons dagelijkse werk houden we ons bezig met groei en ontwikkeling van medewerkers, teams en organisaties. Daar verdienen we ons geld mee. Maar is er meer dan geld verdienen. Niet iedereen heeft al die kansen die voor ons vanzelfsprekend zijn.

Daarom zetten wij ons in voor kinderen waarvoor het niet vanzelfsprekend is dat ze eten, onderwijs en een veilige leefomgeving hebben om hun talenten te ontplooien.

Dit jaar fietsen we met ons team de Amstel Goldrace. Dat gaan we doen op zaterdag 9 april 2022. Om extra geld op te halen voor Net4kids zijn we een fundraising actie gestart. Inmiddels heeft het Bluefoot Family fietsteam al €2500 euro bij elkaar gefietst. Doe jij ook mee? Alle kleine beetjes helpen.

🚴 Wij fietsen voor The Next Generation!

View all
€100 08-04-2022 | 19:02
€65 07-04-2022 | 19:27
€100 07-04-2022 | 11:30
€1.615 07-04-2022 | 10:04 Topactie Mario en team!! Succes zaterdag🍀
€100 02-04-2022 | 15:15
View all

Bluefoot Family team fietst de Amstel Goldrace voor Net4Kids

17-03-2022 | 09:35 In ons dagelijkse werk houden we ons bezig met groei en ontwikkeling van medewerkers, teams en organisaties. Daar verdienen we ons geld mee. Maar is er meer dan geld verdienen. Niet iedereen heeft al die kansen die voor ons vanzelfsprekend zijn. Daarom zetten wij ons in voor kinderen waarvoor het niet vanzelfsprekend is dat ze eten, onderwijs en een veilige leefomgeving hebben om hun talenten te ontplooien.  We richten we ons specifiek op kinderen, want die zijn de ‘Next Generation’. In Net4kids hebben we een partner gevonden die projecten financiert, ondersteunt en helpt bij het vinden van een goede match met het bedrijf. Net4kids maakt de match zodat wij het verschil kunnen maken.  Wij hebben gekozen voor het project Watoto Wema, in Nairobi, Kenia. Watoto Wema is een huis waar kinderen van alle leeftijden opgevangen worden die op straat zwerven, geen ouders meer hebben of thuis niet veilig kunnen wonen. Dit kan zijn door de thuissituatie, maar ook doordat criminele bendes die in hun omgeving actief zijn en er alles aan doen om jonge kwetsbare kinderen in te lijven en ze afhankelijk te maken van drugs. Watoto Wema beschermt hen, bereidt ze voor op school, begeleidt ze bij het behalen van een diploma en zorgt voor een veilige omgeving waarin ze kunnen opgroeien en zichzelf kunnen ontwikkelen. De werktitel van het project Watoto Wema is ‘Family first’. En dat past perpect bij ons want als Bluefoot Family geloven we in een wereld van samen. We zijn tenslotte allemaal familie. Om geld op te halen voor Net4kids / Watoto Wema fietsen we met ons team de Amstel Goldrace. Dat gaan we doen op zaterdag 9 april 2022. Inmiddels heeft het Bluefoot Family team al €2500 euro bij elkaar gefietst. Doe jij ook mee? Alle kleine beetjes helpen. 🚲 Wij fietsen voor The Next Generation! 🚲 Sponsor het Bluefoot Family fietsteam op deze pagina.
Read more