Greenberg Nielsen

Greenberg Nielsen zet zich in voor de dromen van onze jongeren!
from €17.250 (20%)

Kennis maakt je wereld groter, leert je onafhankelijk te denken, verbredend te kijken en ondernemend te handelen. Greenberg Nielsen wil hier graag aan meewerken. Sinds maart 2022 is Greenberg Nielsen een samenwerking gestart met Net4kids.

Greenberg Nielsen heeft ervoor gekozen om het project ‘Ghana – to be financially savvy’ te gaan ondersteunen. De match tussen onze organisatie en dit project is, naast het financiële aspect, talent ontwikkeling en ‘character building’ van jongeren. Het doel van dit project is jongeren in Ghana een breder wereldbeeld te geven en hen vaardigheden te leren waarmee zij uiteindelijk meer kans maken op de arbeidsmarkt. Belangrijk voor deze jongeren is om van jongs af aan te leren omgaan met geld, hoe ze geld kunnen sparen, hoe ze financieel voor zichzelf kunnen zorgen en voor anderen.

Wij zijn gepassioneerd over dit project en hopen zo bij te dragen aan een betere (finance) wereld. Doe jij met ons mee?

Why To Be Worldwide was founded - YouTube

View all
€17,50 31-01-2023 | 09:57
€25 28-01-2023 | 11:59 Alle centjes telt.
€50 25-01-2023 | 20:20 Ik vind belangrijk om anderen die het minder hebben of nodig hebben te helpen. Wat voor mij niks is, kan voor een ander een teken van levensverandering zijn. Het initiatief spreekt mij enorm aan. Ik ben zelf in Ghana geweest en heb ook toen met mijn ouders scholen geholpen en weet dat het goed terecht komt als je het persoonlijk doet. Dat brengt een prachtige lach op de gezichten van al die pareltjes! Super trots dat ik kan bijdragen!
€20 25-01-2023 | 11:56 Prachtig constructief initiatief
€250 19-01-2023 | 19:50
View all

Greenberg Nielsen nieuwjaarsevent

18-01-2023 | 13:29 Bij elk event dat wij organiseren willen we graag aandacht geven aan dit project. Zo zijn wij afgelopen jaar met een aantal collega’s de Zuidas-run gaan doen om geld in te zamelen. We hebben tot nu toe 3105 euro opgehaald!Afgelopen maanden zijn wij ook bezig geweest met het voorbereiden van de trainingen die wij willen gaan geven aan de jongeren. De onderwerpen zijn finance en sollicitatie gerelateerd. We hopen zo de jongeren te inspireren met hoe ze zich het beste kunnen klaarstomen voor hun droombaan.We hebben inmiddels kennis gemaakt met het ‘klasje’. Meerdere talenten van zowel de consultants bij Greenberg Nielsen en de jongeren zijn gedeeld met elkaar, wat zorgde voor een grappige, enthousiaste ontmoeting.Het zou toch geweldig zijn om bij te dragen aan de dromen van deze jongeren? Zo zag het er aan de andere kant uit.
Read more